Jag vill ju inte att detta ska se ut som en kontaktannons så därför går jag direkt till .......

Mina hobbies som är  många, beror på vad jag vill göra och med vem, ett intresse som jag  har är dans, Linedance och även "kasedans". Smycketillverkning är också något jag tycker om att hålla på med men framförallt gör jag änglar och annat som jag säljer och summan av försäljningen går till barncancerfonden. Ett annat intresse är  att  göra grafik till min hemsida.  Så har jag också  en hel del gemensamma intressen med mina vänner som pyssel av olika slag t.ex göra olika kort, decoupage m.m.

Var är Änglarna för barncancerfonden?????
Du hittar dom under
Menyn 


IT skulle inte vara så dumt att lära sig lite om.  Något jag  förstått är att man aldrig blir riktigt färdig med sin hemsida, det är ju inte heller så konstigt om man gör som jag,  byter  ut lite av varje på alla sidor allt eftersom tiden och platsen räcker till. Grafiken som finns på mina sidor har jag gjort i ett bildredigeringsprogram. Jag använder mig av egna gjorda tubes men det händer att jag också använder de tubes på nätet som är fria att använda.

Musik och andra ljud kan finnas på några av sidorna, tycker du det är jobbigt så kan du stänga av med knappen X du har på din "verktygsrad" .

Är det nu så att du tycker jag har "lånat" tubes o.dyl. utan tillåtelse eller gjort något annat "fel" så hör av dig om detta till mig, via min e-mail, då kan jag rätta till eventuella fel  eller helt ta bort det.
På all ny grafik,  jag gör,  använder jag  mig  framför allt av eget material men fria tubes o.dyl. kan förekomma men då i liten skala.

OBS ! !

"Min" grafik o.dyl samt "mina" bakgrunder ska vara kvar på mina sidor, det gäller alla sidor, men jag kan dela med mig så fråga om du vill ha någon grafik.  På sidan "Grafik att låna" finns grafik du får ta, men läs först vad som står överst på den sidan och rätta dig efter det. 
Länka gärna tillbaka till min sida.
Det finns något som heter "se men inte röra"... om det inte tydligt och klart framgår något annat, så snälla, respektera detta. 

Kopiering är inte tillåtet.

*******************************

Titta nu gärna in på mina sidor och skriv gärna i gästboken vad du tycker och så önskar jag dig en trevlig tid framöver och var rädd om dig.

 

 

 

 

 Copyright © LisasPlace
Webmaster, Layout, Design & Graphic  Lisa Tallberg